top of page

JENNIFER GARNER POKAZALA DA MOŽE BITI SRETNA BEZ BENA AFFLECKA

Živi svoj život i ne zamara se njegovim zarukama sa JLo

- Moje prvo (pred)rođendansko iznenađenje bilo je nesvakidašnje – jedna i jedina, legenda u svoje vrijeme, predmet mog obožavanja i odanosti iz djetinjstva – Donny Osmond se pojavio da mi skine ljubičaste čarape. Odvojio je sat i pol svog dana da sjedi sa mnom, pjeva moje favorit pjesme i da mi održi majstorsku klasu o tome kako biti izvanredna. Hvala ti, Donny - objavila je glumica Jennifer Garner, na dan proslave svog 50-og rođendana i pokazala nam koliko se razveselila gostom iznenađenja

Jennifer je nakon razvoda od glumca Bena Afflecka, brzo pronašla muškarca svog života i s njime je često viđaju kako se smije, odlazi na tekme, javna događanja i druženja sa djecom. U braku sa Benom, Jenn je dobila troje djece, koje danas zajedno odgajaju, a navodno na taj njihov prijateljski odnos nova djevojka-zaručnica Jennifer Lopez gleda vrlo blagonaklono.

Najvažnije nakon rastave je da bivši par ostane usmjeren na djecu i njihovu dobrobit, ali i da pronađu svatko svoju sreću dalje. Čini se da se u slučaju Garner i Afflecka dogodilo upravo to, bez ikakvih skandala i javnih optužbi.


Comentários


bottom of page