1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

JENNIFER GARNER POKAZALA DA MOŽE BITI SRETNA BEZ BENA AFFLECKA

Živi svoj život i ne zamara se njegovim zarukama sa JLo

- Moje prvo (pred)rođendansko iznenađenje bilo je nesvakidašnje – jedna i jedina, legenda u svoje vrijeme, predmet mog obožavanja i odanosti iz djetinjstva – Donny Osmond se pojavio da mi skine ljubičaste čarape. Odvojio je sat i pol svog dana da sjedi sa mnom, pjeva moje favorit pjesme i da mi održi majstorsku klasu o tome kako biti izvanredna. Hvala ti, Donny - objavila je glumica Jennifer Garner, na dan proslave svog 50-og rođendana i pokazala nam koliko se razveselila gostom iznenađenja

Jennifer je nakon razvoda od glumca Bena Afflecka, brzo pronašla muškarca svog života i s njime je često viđaju kako se smije, odlazi na tekme, javna događanja i druženja sa djecom. U braku sa Benom, Jenn je dobila troje djece, koje danas zajedno odgajaju, a navodno na taj njihov prijateljski odnos nova djevojka-zaručnica Jennifer Lopez gleda vrlo blagonaklono.

Najvažnije nakon rastave je da bivši par ostane usmjeren na djecu i njihovu dobrobit, ali i da pronađu svatko svoju sreću dalje. Čini se da se u slučaju Garner i Afflecka dogodilo upravo to, bez ikakvih skandala i javnih optužbi.