top of page

JENNIFER ANISTON SE OPROSTILA OD SVOJE OBITELJI

Legla na pod i zaplakala

- Tek je ponedjeljak - poručila je početkom tjedna Jennifer Aniston, i pokazala da je već pomalo umorna. Poznata glumica vrijedno snima The morning show TV seriju sa kolegicom Reese Witherspoon, a sada je otkrila i kako je snimanjima došao kraj...

- Zbogom za sada mojoj The morning show obitelji. Uspjeli smo. Puzali do cilja… i ne bih mogala biti ponosnija na svakog od ovih izvanrednih glumaca, ekipe o kojoj možete samo sanjati i redatelja koji su me držali za ruku na prilično divljem putovanju emocija… u najmanju ruku. Hvala vam ljudi, što ste bili dio vožnje. To je završetak, dušo! - emotivno je poručila svim kolegama i fanovima.

- Neee, ne kraj! Ali hvala vam svima za nevjerojatnu zabavu - komentirala je Jenninu poruku manekenka Helena Christensen, dok je Mariah Carey zapljeskala. Chiara Ferragni dodala je kako joj je to najdraži show i da bi rado gledala sezonu 3, Drew Barrymore je priznala kako joj je ovaj show najdraži i da moli da snime još epizoda, a tisuće glumaca, pjevača, voditelja i fanova složilo se da je serija odlična i da je treba nastaviti snimati.

Jennifer Aniston postala je slavna diljem svijeta, nakon što je počela glumiti u seriji Prijatelji, koja je u gledanosti nadmašila sve druge serije ikada snimljene. Nakon što je bila u 5-godišnjem braku sa Brad Pittom, a zatim prošla takoreći javnu rastavu i slušala komentare kako ju je 'zamijenio' sa Angelinom Jolie, Jenn je postala još snažnija, samostalnija i popularnija, a danas živi sama sa svojim kućnim ljubimcima i uživa u novom poglavlju svog života.

Comments


bottom of page