top of page

JENNIFER ANISTON RAZBILA MOBITEL DAN NAKON ŠTO JE OTVORILA INSTAGRAM PROFIL

Glumica Jennifer Aniston razbila je svoj mobitel pred suradnicima, dan nakon što je nakratko 'srušila' Instagram

Samo dan nakon što je po prvi puta pokrenula svoj profil na društvenoj mreži, glumica Jennifer Aniston razbila je svoj mobitel pred suradnicima, koji su ostali šokirani


- Kunem se da ga nisam namjeravala razbiti - napisala je Jenn i u svom duhovitom stilu dodala - Hvala vam ljudi na toploj, blistavoj dobrodošlici.

Naravno, cijela scena sa razbijanjem mobitela zapravo je Jenniferina šala, kojom se zahvalila nevjerojatno broju obožavatelja za praćenje. Jennifer Aniston dugo godina nije željela biti ni na jednoj društvenoj mreži, a nakon što je ipak pokrenula svoj Instagram profil, u jednom trenutku počelo ju je pratiti čak 6 milijuna ljudi.


Instagram zbog te silne 'navale' na Jennin profil, neko vrijeme nije radio kako treba.

Prva fotografija koju je Jennifer Aniston objavila na Instagramu bila je ona sa njenim kolegama iz popularne serije Friends, a u kratkom je vremenu dobila čak 12 milijuna lajkova. Ispod fotografije Jenn je napisala - Sada smo i ovdje PRIJATELJI. Pozdrav Instagramu.


Oduševljenje njenim objavama dijele i brojni slavni, pa joj je dobrodošlicu na Instagramu poželjela Reese Witherspoon, Jennifer Lopez, Salma Hayek, Naomi Champbell i brojni drugi poznati.


Humoristična serija Prijatelji inače je jedna od najgledanijih serija svih vremena, a njene reprize i dan danas obaraju rekorde gledanosti diljem svijeta.

bottom of page