top of page

JENNIFER ANISTON O NASTAVKU 'PRIJATELJA': JAKO SAM TUŽNA

Otkrila nove detalje

Cijeli se svijet veselio snimanju posebnog serijala kultne TV serije Prijatelji, no čini se kako od toga neće biti ništa, barem ne još neko vrijeme, prenosi deadline


Nažalost, jako je tužno što vam moram reći, ali morali smo opet pomaknuti snimanje Prijatelja - izjavila je Jennifer Aniston i dodala - Kada to prilike budu dopuštale i kada bude sigurno snimati pred publikom uživo, sigurno ćemo to učiniti. Sada nije to vrijeme.

U posebnom Friends nastavku, Aniston će se pridružiti ostalim kolegama glumcima - Courteney Cox, Lisi Kudrow, Davidu Schwimmeru, Mattu LeBlancu i Matthewu Perryju.


2020. nije najdraža godina Jennifer Aniston - Trebala bih obnoviti svoju vozačku dozvolu, ali ne želim da na njoj piše 2020 - izjavila je nedavno i dodala - Samo želim da 2020. ostane iza nas.

- Ma, znate što? Ovo odgađanje dat će nam više vremena da seriju napravimo još uzbudljivijom i smiješnijom, nego što bi bila. Zato sam odlučila da je moja čaša napola puna. Bit će sve super. Mi ne idemo nigdje. Nikad se nećete riješiti Prijatelja, žao mi je, zapeli ste s nama do kraja života - rekla je u svom duhovitom stilu.


Prijatelji su trebali dobiti svoj nastavak u ožujku, no zbog korona krize sve je odgođeno za svibanja, kada je i taj rok odgođen. Novi termin snimanja zasad nije poznat. serija prijatelji zanimljivosti, gossip vijesti, vijesti o poznatima, serija prijatelji glumci

Comments


bottom of page