top of page

JELENU ROZGU LJUBI DALMATINAC IZ KASTVA

Javna izjava ljubavi

Pjevačica Jelena Rozga (42) stalno je zaposlena. Kada ne nastupa u klubovima, snima reklame za prestižne beauty kuće, a vrlo je se često može vidjeti u Splitu, u šetnji rivom. Sve što radi, javno objavljuje, a kada je u pitanju njen privatni život, vrlo je tajnovita


- Evo ti sunce na dlanu... - poručila je nedavno, ali nije otkrila je li sunce 'poslala' svojoj novoj ljubavi ili samo fanovima.

Kako god bilo, Jelena je u nirvani i osjeća mir, gdje god bila i što god radila, pa kud god je to odvede...


- Ti si moje sunce. More i Jelena dobitna kombinacija - poručuju joj brojni fanovi. I dok joj jedni neprestano poručuju da je vole, drugi govore da im je prelijepa, drugi je nazivaju morskom vilom i savršenom sirenom. Među brojnim obožavateljima, našao se međutim i jedan koji se predstavio te objavio - Puno si mi lipa zemljakinjo, voli te Dalmatinac iz Kastva.

A da Jeleni jako pristaje ljubav, govori i fotografija koju je objavila na krštenju Jolinog sinčića, kojeg je čvrsto stisla u zagrljaj - Kako ti lipo stoji. Želim ti da nađes onog pravog i da imaš svog anđela ili da posvojiš (iako ovo drugo je teško). Najljepši osjećaj na svijetu, uz glazbu i životinje. Puno ljubavi i sreće... - poručila joj je jedna pratiteljica, dok su brojni dodali - Divno ti stoji beba.


jelena rozga decko 2020, jelena rozga novosti, gossip vijesti, vijesti o poznatima

bottom of page