top of page

JELENA VELJAČA JAVILA SE IZ NJEMAČKE

Moja realnost 40-ih

- Jesen je al je u Berlinu pa je to ok - pohvalila se nedavno spisateljica i producentica Jelena Veljača i pokazala nam kako uživa sa suprugom Vitom Turšićem u Njemačkoj

Uspješna kolumnistica i mama 5-godišnje djevojčice Lene, koju je dobila u braku sa glumcem Draženom Čučekom, nedavno se osvrnula i na svoje 40-te godine - Realnost četrdesetih - komentirala je svoju fotografiju bez šminke i dodala kako, poput stotina drugih žena ima - podočnjake, hiperpigmentaciju, vječni umor i bore, ali i mir, savršenu manikuru, sreću i stabilnost.


- Sve skupa lepa - komentirala je Jelenin izgled njena dobra prijateljica Iva Radić, a Jelena joj je odgovorila - Odgovor isti ko i uni al i vi ste moje najljepše. - Same here, al nekako je to baš sjajno u stvari - poručila joj je druga prijateljica i dobila odgovor - Je. privilegija je biti živa, imati te ožuljke, i raditi nešto za sebe i druge. i plaćati porez, i davati poslove, i kreirati sadržaj, i imati tu poziciju. ne ide bez bora i ožiljaka.

- Super ste i ostanite točno takvi kakvi jeste zapravo! I sve ste ovo super napisali. Koga briga, iznutra smo svake godine sve ljepše. Savršena, ponosno i lijepo starenje što je normalno ali zaista lijepa, njegovana, suvremena žena. Da, da...znate ono na prvi pogled i nije nešto, što duže gledate postaje sve ljepše...tako i s tobom...prirodna i to je ta ljepota. Nikad ne bi rekla da si 40, prelijepa si. Divna, pametna, uniqe.. Neustrašiva! Hodajuće nadahnuće. Joj samo mi nemoj spominjati flekice i pjegice haha, ali prekrasna si. Kad žena ima ono nešto... - poručili su Jeleni njeni brojni pratitelji.

bottom of page