top of page

JELENA VELJAČA I IVA RADIĆ ŽIVE ZAJEDNO

Jelena je otkrila kako ju je upravo Iva primila u svoj dom

- Kad s nekim prođeš najteži dio ove corona priče... kad te primi u dom nakon potresa... kad ti čuva dijete tajne dušu od ludila i srce od puknuća... kad zna sve o tebi i ti sve o njoj i onda kad s tobom legne na tratinčice na rođendan jer se s njom smiješ dodirivati i smijati i voljeti jer smo mi, sada i službeno, zauvijek dio kućanstva. Zauvijek Iva Radić zauvijek te volim. Ovo je zauvijek, život u karanteni - poručila je Jelena Veljača javnosti i svojoj najboljoj prijateljici Ivi.

Njih dvije zajedno su proslavile Jelenin 39.rođendan u jednom zagrebačkom parku, a pri tome su najviše uživale njihove kćeri.


- I da znaš, nisi gost na dalje, spremaš, čistiš, pereš peglaš... pišeš zadaće, samo kažem - poručila je Iva Jeleni, a komentare su dodali i njihovi brojni pratitelji - Ovo su dani za slavljenje života, divni prijatelji oko tebe, bogatstvo, uživaj, imam osjećaj da cijeli dan plačeš od uživanja, emocija, ljubavi, pusee. Ovo je danas rijetkost i pravo blago, drago mi je čuti da još toga ima među nama. Srećan Divan dan... najjdivniji. Uživajte.. raduje se... Prijateljstvo iznad svega... Kao osmijeh, kao duga.. Kao stisak ruke.. Kao sunce u ženama... proof of life 4ever. Divno. gossip vijesti, vijesti o poznatima, celebrity hrvatska, estrada hrvatska, ekskluzivno, poznati, poznati hrvati, tabloidi

bottom of page