top of page

JELENA ROZGA UGLEDALA BEBU I REAGIRALA...

Pridružili joj se brojni drugi

Jelena Rozga poznata je kao vrlo draga prijateljica, među osobama koje je znaju malo bolje, stoga ne čudi da je, kada je ugledala bebu Marijane Batinić - njenu drugu kćerkicu Rozu, reagirala sa ljubavlju- I aj ti sad nju nemoj razmazit...Nema veze, imat ću odlične bicepse - izjavila je Marijana i dodala kako je ovo čista ljubav. S time se odmah složila Jelena i poslala objema puno srca uz iskreno - Aaaa, kako je medena.


- Zašto je ne bi razmazila, ja ih imam šestero već i odrasli a najmlađi je najosjećajniji. Davanje prisutnosti nikada se ne smatra ramaživanjem. Problem nastaje kada to zamijenite darivanjem darova... Ma ne može se dijete razmazit ljubavlju i maženjem...Nema većeg gušta od maženja s njima. Imam blizanke od 5mj, evo me ko Johnny Bravo izgledam... A tko je ne bi razmazio, malu bubicu. Imam 5 mj. staru curicu i ne možeš odoljeti... Samo je mazi, vratit će ti ljubav. A ništa lipše i draže na svitu! - komentirale su brojne druge žene.


Lijepa Jele inače jako voli družiti se sa Jolinim 1-godišnjim sinom Ivanom Lukom, kojem je bila i na krštenju. Uz ljubav prema djeci Jelena voli i životinje, pa je tako posebno veseli provoditi vrijeme sa svojim kućnim ljubimcem.


Ljubav prema psima dijeli i Marijana, koja često objavljuje fotografije svog ljubimca Nolea, uz poruku - Naš Nole je čuvar, prijatelj, maneken, mazilica.


Comments


bottom of page