top of page

JELENA ROZGA ISKRENO O USPONIMA I PADOVIMA

Bilo je svega

Danas je jedna od najtraženijih i najpoznatijih domaćih pjevačica, a pjeva i nastupa već 25 godina. O svoj dosadašnjoj karijeri 43-godišnja Jelena Rozga progovorila je iskreno i uz puno emocija - Mojih prvih 25 godina. Kada sam prvi put na današnji dan uzela mikrofon u ruke nisam bila svjesna kakva me budućnost čeka... Bilo je svega, uspona, padova, sreće, razočarenja, puno lipih i onih malo manje lipih stvari...Ali da se opet rodim isti put bih izabrala... jer onaj osjećaj koji imam kad sam na bini, onaj minut srca mog, kada ginem i kada su dani bez broja..najsretnija sam na svitu! Hvala vam svima što ste mi svih ovih godina bili najveća podrška! Puno vas volim.

foto Instagram


Svoj prvi nastup imala je na Dori 1996.godine sa pjesmom Tončija i Vjekoslave Huljić AHA, s kojima surađuje i dan danas. Obukla je baletne cipelice i haljinu, i pokazala domaćoj publici kakvim glasom raspolaže.


- Naj naj uvik i zauvik! Neka je još barem 25! Aaaaa.... Micika divna. A ostala ista. Sretni smo i zahvalni što postojiš! Najbolje tek dolazi! Bravo princezo. Pjevaj nam bar još 50 god. Tvoja energija je unikatna - poručili su Jeleni uz čestitke brojni kolege i prijatelji - Nina Badrić, Sonja Kovač, Marijana Batinić, Sementa Rajhard i Mario Roth.

A uz veliku obljetnicu, Jelena je podijelila još jednu zanimljivost, fotografiju sa snijega, gdje je obukla čizme i dugi kaput a ispod mini haljinicu - Dalmatinka na snijegu - napisala je kratko i prikupila nekoliko tisuća lajkova. - A sunce moje nemoj mi past. Nemoj pasti opet. Naj naj Dalmatinka pazi klizavo. Topiš snijeg i led... - poručili su joj fanovi.

bottom of page