top of page

JELENA ROZGA I NINA BADRIĆ ODMORILE NOGICE

Domaće zvijezde Jelena Rozga i Nina Badrić zabavljale su se na modnoj reviji

- Moramo malo i odmorit nogice, jel tako Nina Badrić? - napisala je Jelena Rozga ispod fotografije na kojoj se dobro zabavlja sa kolegicom.


- Ja sam ih bome odmorila - odgovorila joj je veselo Nina, a obožavatelji su im dobacili - Pa niste stare kakav odmor, dva komada najboljih godina. Oh, i Ninica je tu, ali bez ljutnje kao što Indira kaže, na tronu može biti samo jedan, to jest u ovom slučaju jedna...ha-ha.

Povod druženju bio je proslava prvih 15 godina modnog dvojca eNVy room, koji je počeo kreirati davne 2004.godine, a danas se može pohvaliti velikim brojem održanih revija na koje uvijek stižu poznate osobe.


eNVy room u ponudi ima preko 100 modela vjenčanica, koje se šivaju po mjeri. Cijene se kreću od 6.990 do 14.990 kn, a najam ne rade.

Samo na Instagramu, Jelenu Rozgu prati 293.000 osoba, dok Ninu Badrić njih čak 324.000. Obožavatelji komentiraju svaki njihov modni odabir, a na ova dva imali su samo riječi pohvale.


Na kraju, poručili su im da manje odmaraju, a više pjevaju - Ne odmarajte nego snimajte duet neki. Bit će zanimljivo vidjeti jesu li Jelena i Nina, dok su zajedno odmarale, dobile ideju za prvi zajednički hit.

showbiz vijesti, ekskluziva, tabloidi, tračevi forum, poznate osobe, ekskluzivno, poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, celebrity hrvatska, show vijesti, tračevi o poznatima, najnovije showbiz vijesti

Comments


bottom of page