top of page

JELENA LEŠIĆ PITALA KOJI BMW VOZI

Bivša Miss Universe i voditeljica auto emisije, pitala je fanove koji BMW vozi

- Subotom, HRT2 Auto Market. Koji je ovo model? X3 ili X4?! - pitala je u šali TV voditeljica Jelena Lešić svoje fanove, a oni su joj spremno odgovorili - To je Х3 М. Baš kakav tebi pristaje. Dovedi nama jednog. Zvijer i još jedna zvijer. Ne vidim auto kraj tebe.


Jelena Lešić, nekada Glišić, jedno je od najprepoznatiljivih TV lica danas. Vrlo se uspješno bavila manekenstvom pa je tako bila Miss Universe. A posebno je pamte po snimci njene guze u spotu Hrvatske turističke zajednice. Tada su naime njene obline došle u prvi plan promotivnog spota Hrvatske, što je 'zasmetalo' tadašnjoj premijerki Jadranki Kosor. Ona je tražila da se Jelena - makne iz spota.

Jeleni je taj mali incident samo pomogao u karijeri, a da nije samo lijepo lice dokazuje jako dobrim poznavanjem različitih automobila do u detalje.


- Mi smo jedinstven program za zaljubljenike u automoto svijet! Gledajte AutoMarket svake subote na HRT2 i svaki dan na našem Youtube kanalu - piše na kanalu njene emisije.

- Da sam mlađi umro bih za tebe. Prelijepa si. Top si curo! - pišu joj brojni obožavatelji. domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, showbiz vijesti, promocija

bottom of page