top of page

JE LI SE GEORGE CLOONEY RAZVEO OD AMAL?

Tabloidi su se raspisali o razvodu slavnog para, otkrivamo što je zapravo istina

Iako ih mnogi tabloidi diljem svijeta pokušavaju razvesti i neprestano smišljaju priče o prekidu glumca Georgea Clooney i njegove Amal, vijesti su i više no lažne. George i Amal Clooney sretniji su no ikada, piše Gossipcop, a njihovi blizanci Ella i Alexander ove će godine navršiti 3 godine.

Priče o razvodu interesantne su mnogim medijima, upravo zbog njihove veze koja je po mnogima netipična. George je naime miljenik Hollywooda i nagrađivani umjetnik koji je cijeli svoj život posvetio glumi, dok je Amal vrhunska odvjetnica za ljudska prava.

Life & Style magazin tvrdio je tako kako Clooney sprema 'prljav' razvod te započinje bitku za djecu, novac i slavu, a sve zbog toga što je Amal navodno razmažena. Nakon toga je magazin Globe pisao o dolasku trećeg djeteta u obitelj Clooney, te kako je Amal ostavila Georgea. Čitatelji su ubrzo vidjeli kako su obje priče izmišljene, a zahuktana 'drama' daleko je od istine. ekskluziva, slavne žene, story vijesti, najnovije showbiz vijesti, poznati, vijesti o poznatima

bottom of page