top of page

JE LI SE BRITNEY SPEARS OVOGA PUTA OSIGURALA?

Strani mediji pišu kako navodno postoji predbračni ugovor

- Da, Britney Spears i Sam Asghari su navodno potpisali predbračni ugovor prije svog vjenčanja. Britney će tako zaštititi svojih 60 milijuna dolara - poručio je pop magazin Popculture, tvrdnje da se slavna pjevačica ovoga puta zaštitila pravno ulaskom u brak sa novim čovjekom.

Na luksuzno vjenčanje, tijekom kojeg je unajmila vjenčanicu i kočiju kao iz bajke, Britney su stigle i brojne slavne prijateljice poput Madonne, Selene Gomez, Donatelle Versace i brojnih drugih

A nakon nekoliko tjedana odmora, sa suprugom uživa u novoj kući, koju zajedno uređuju - Još nisam bila na medenom mjesecu… oženiti se i useliti u novu kuću otprilike u isto vrijeme nije baš najpametnije… tako je čudno da se probudim i sve je novo...novi bazen, nova kuhinja, novi krevet...mislim da sam u šoku!!! Shvatila sam par stvari… Definitivno volim biti vani, ali volim i biti unutra… moje dvorište je neuredno pa su moji psi u svinjskom raju!!! Promjena je tako velika… kako moja djeca kažu… to je pothvat. Lijepo sam se kupala u svom bazenu, tako je svijetao i ima lijepo mjesto za rashlađivanje ... i tobogan ... Spuštala sam se već 4 puta ... vraški je brz!!! Skratila sam svu kosu, a muž mi je upravo napravio odrezak… život je dobar - otkrila je detalje njihove svakodnevice.

bottom of page