top of page

JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ O ŽIVOTNOM PADU

Što te nije strah, pitali ga ljudi

Popularni glumac Janko Popović Volarić, koji nas kroz svoje socijalne mreže prilično zabavlja raznim dogodovštinama, prošle godine napravio je kako kaže, jedan od najdražih životnih padova

Skočio je iz padobrana u tandemu sa instruktorom i tako ostvario dugogodišnju želju - Dakle, jedan od najljepših doživljaja eva (eng.)! Nakon driftanja (hrv.) Juraj Šebalj mi je priuštio skakanje. Neopisiva ljepota i beznačajno zrnce adrenalina. Živimo na nevjerojatnoj f.... planeti!!! Hvala Emiru i svima, zvijezde padaju, poručio je Janko i dodao tijekom samog letenja - Isuse i Bože, ovo je nešto nevjerojatno. Nisam dao niti jednoj sekundi da mi pobjegne. Što možda nije pametno, ali sad mi se noge tresu. Ovo je čarobno.

- Ovo ne bi nikad... Svaka čast Janko...Kad probaš ima da se navučeš totalno... Hrabro. Frizura je postojana... Letio iznad oblaka, ali zato frizura ostala. Wau....i moja kćerka išla tamo skakala tako sa 3000 metara... OMG!!! Da se ne bojim visine i ja bi probala. Bravo Jankić ,svaka čast vidi se da voliš adrenalinske sportove tako i treba, super ti je frizura, uvijek si zgodan, predivan i u trendu. Čuvaj se i uzimaj vitamine...Sljedeći put probaj svakako skok iznad zadarskog arhipelaga! Od pogleda na i preko Velebita, do pogleda na i preko svih zadarskih otoka i dalje pa do pogleda na grad Zadar... uz zalazak sunca.... Preporuka! Nešto najljepše na svijetu! - poručili su Janku njegovi fanovi.

A kada ne skače iz padobrana, Janko čisti ulice svojim novim usisavačem. Počistio je tako brojne travnjake u Zagrebu, jednu javnu garažu i kazalište, a kolegica Nataša Janjić mu je dala dobar savjet - Još da ga doma isprobaš, oduševio bi se.

Comments


bottom of page