top of page

JAMNICA SENSATION OD SADA U ZABAVNIJEM DIZAJNU

Sensation poziva na otpuštanje pravila i prepuštanje senzaciji

Omiljeni Sensation okusi limeta kiwano i bazga limun od sada su dostupni u novom zabavnijem dizajnu. Gazirano osvježavajuće bezalkoholno piće Sensation dobro je znano po inovativnim i ukusnim kombinacijama okusa kao što su limeta kiwano i bazga limun. Proizvod dugogodišnjeg iskustva stručnjaka iz Jamnice, sada predstavlja svoj šareniji i zabavniji oblik u novom dizajnu etikete koja će u svakom probuditi buntovnika.


Prepustite se senzaciji

U onim slatkim, ali često prekratkim trenucima kada imamo priliku opustiti se i odmoriti, nerijetko posežemo za pićima koja svojim okusom u nama izazivaju osjećaje slobode i opuštanja. Prednost imaju pića koja su primamljivog okusa, ali ipak ne ostavljaju gorak utjecaj na zdravlje. U tom je segmentu Sensation logično rješenje, gazirana voda s okusom, kada nam se pije nešto „slatko“.

Osim svoje funkcionalnosti i vrhunskog okusa, pića koja konzumiramo u svojem domu ili na javnim mjestima, očaravaju nas i svojim izgledom. Čovjek prvo “jede“ očima, a tek onda svim ostalim dijelovima. Čak 30% moždane mase zaduženo je za vid, a upravo žarke boje i lako vidljivi uzorci najbolje odgovaraju našem mozgu.


Upravo je Sensation prepoznala da ljubav nije slijepa već nekad itekako pada na prvi pogled. Jarke, žive i šarene boje novog dizajna Sensation jasno komuniciraju senzaciju okusa koja se krije iza zabavne etikete. U našoj svakodnevici ponekad ponestane boja, zato je Sensation heroj piće koje donosi osjećaj slobode, zabave i promjene koja dolazi kada samo malo pustimo kočnice i otpustimo pritisak. Jednom riječju – senzacionalno!

Comments


bottom of page