top of page

JAGERMEISTER UZ DJ REA DONIRA 2 MILIJUNA DOLARA

Fond Jägermeister osigurao je donacije od milijun dolara za pomoć klubovima i barmenima

DJ REA IZ ZAGREBA PREDSTAVLJA HRVATSKU U PROJEKTU #SAVETHENIGHT ZA POMOĆ KREATIVNOJ INDUSTRIJI

Dobro društvo, omiljena klupska pjesma, noćni klub. Milijunima ljudi diljem svijeta nedostaje uzbuđenje koje sa sobom nosi noćni izlazak jer poštuju uputu da ostanemo doma. S druge strane, globalna pandemija koju je izazvao COVID-19 utjecala je i na živote milijuna onih koji zbog ove krize trenutačno ne mogu sa strašću raditi svoj posao u klubovima, barovima i kreativnim industrijama vezanima uz noćne izlaske 


Među njima je i zagrebačka DJ-ica Rea Hadžiosmanović, dobri duh brojnih partija i evenata koja je preko noći ostala bez mogućnosti da radi ono što voli. Situaciju u kojoj se, uz brojne svjetske aktere industrije clubbinga poput barmena i miksologa, našla i DJ Rea, prepoznala je obiteljska kompanija Mast-Jägermeister SE i pokrenula globalnu inicijativu Save the night za direktnu pomoć kreativnoj industriji, vrijednu više od 2 milijuna dolara. 

Rea će sudjelovati u aktivnostima save-the-night.com, projektu koji omogućava ljubiteljima dobre glazbe iz cijelog svijeta da rezerviraju svoj besplatni DJ Session ili edukaciju o DJ-ingu u trajanju od pola sata, a kojem mogu pristupiti kroz aplikacije kao što su Skype, Zoom ili Houseparty.  Nakon što završi izvedba, Reu možete nagraditi napojnicom od 2, 5 ili 10 eura, dok Jägermeister pokriva naknadu za izvedbu. Uz Reu na istoj web stranici možete bukirati 50 izvođača i uživati u njihovoj izvedbi, ili se prijaviti za besplatni Meister Mastercass i educirati se o tajnama miksanja savršenog koktela, poslu DJ-a ili umjetnosti tetoviranja.


Rea priprema i jedinstveni DJ nastup pa joj putem Instagrama možete poslati ime svoje najdraže klupske pjesme. Rea će prema tome kreirati DJ mix Inspired by Jägermeister koji će streamati od doma, a prenosit će se 7. svibnja u 19 sati na Instagram profilu Jägermeister Hrvatska

- Mi smo obiteljska kompanija i za nas je solidarnost nešto što nam je blisko srcu i posebno je možemo pokazati sad u ovim iznimno teškim vremenima.  Naš brand i naše poduzeće izraslo je kroz suradnju sa strastvenim meisterima - miksolozima, barmenima, glazbenicima i umjetnicima. Zato nam je jedino logično da im sada, kada je najpotrebnije, vratimo kroz ovu konkretnu i praktičnu inicijativu - izjavio je Michael Volke, izvršni direktor Mast-Jägermeister. Fond Jägermeister osigurao je donacije vrijedne više od milijun dolara za direktnu pomoć klubovima i barmenima, tu je i paket vrijedan milijun dolara za više od 300 umjetnika koji čine Jägermeister globalnu mrežu.

Comments


bottom of page