top of page

IZVRIJEĐAO GORANA VIŠNJIĆA

Čovjek 'pukao' na njega

Domaći glumac Goran Višnjić, sa stalnom adresom u Americi, promovira svoj novi film Fatima, koji je prikazao ukazanja Majke Božje u poznatom portugalskom svetištu. Glumi negativca Artura Santosa, koji je svom silom želio spriječiti širenje svjedočanstava desetogodišnje pastirice Lucije i njezinih rođaka Franje i Jacinte, koja su 1917. godine, u vrijeme Prvog svjetskog rata u portugalskoj Fatimi, svjedočila ukazanju Djevice Marije.

Višnjić se na društvenim mrežama pohvalio dolaskom na premijeru u automobilu, što je jednom čovjeku bio povod za napad - Očekivao sam od tebe da ćeš unaprijediti svoje znanje za film i produkciju do te mjere da ćeš prej... sve holivudske glave, a ti se igraš hedonizma na Instagramu...

Goran mu nije ostao dužan pa je brzo uzvratio - J... što si elokventan...Ti si na Instagramu samo da ovako tu i tamo baciš biser...Hvala na konstruktivnom komentaru, ovakvi su uvijek dobrodošli da me podsjete kako svakakvog cvijeća ima u Božjoj bašti...“Pričat’ će ti o plovidbi, ti što nisu sidro digli...” - odgovorio je znakovito Višnjić.


Drugi su fanovi odmah stali u glumčevu obranu, a pohvalili su mu i novi izgled, automobil i nastup te mu poručili da će film obavezno pogledati.

bottom of page