top of page

IZNENADIT ĆE VAS S KIME GORAN VIŠNJIĆ PIJE PIVO

Domaći glumac zapartijao je na moru

- Evo da vas malo razveselim u ove tmurne dane... iz posebne arhive koja se ne otvara svaki dan...Iz dubokih arhiva u pokušaju da razveselimo sve...Bit će bolje, glavu gore...! Ovo nije Stella Artois reklama, ali ako žele poslati nešto pive, uzet ćemo! - izjavio je Goran Višnjić i pokazao kako se pila pivica u društvu glumaca Vedrana Mlikote i Saše Bunete, u dalmatinskom mjestu Žaborić.


Saša i Goran studirali su zajedno na Akademiji dramskih umjetnosti, a bliski prijatelji postali su još na prijemnom ispitu, kojeg su srećom oboje prošli. Prijateljstvo sa Vedranom jednako je snažno, a posebice od kada je Mlikota pokrenuo festival Glumci u Zagvozdu, na koji se Višnjić rado odazove.

- Tko je čovjek sa malim gaćicama - pitala je jedna Amerikanka Goranova pratiteljica, misleći na Sašu, dok su drugi fanovi imali slatke komentare na probrano društvo - Nije lako biti kod kuće svaki dan s djecom tako da bih ja uzela cijelu bocu. Sjećam te se kao Luke Kovača iz Hitne službe. Vidi se da ste super prijatelji. Da je bar karlovačko. Nema sijeda...ima cigareta...sada...ima sijeda...nema cigareta. Lipo li je, lipo li je, na obali bit. Magični trio.


Inače, Goran kao i ostatak glumačkog svijeta, trenutno odmara kod kuće sa obitelji i pomaže klincima u online školi.


goran višnjić najnovije vijesti, gossip vijesti, vijesti o poznatima, tračevi o poznatima

bottom of page