top of page

IZGUBITE KILOGRAME I DOĐITE U FORMU ŽIVOTA

Uključite se u izazov koji će vam promijeniti život

Razmišljate li duže vremena o skidanju kilograma i vraćanju u formu, koju ste nekada davno imali i izgubili, sada imate priliku sve promijeniti!


Prijavite se na HARD BODY MEGA IZAZOV, gdje ćete u 12 tjedana imati priliku doći do forme života i uz pomoć trenera Tomislava Dolušića i nutricionista Branimira Dolibašića izgubiti kilograme i učvrstiti tijelo. Osjetit ćete nevjerojatnu lakoću u vlastitom tijelu, bez obzira na dob, dobiti na snazi i kondiciji, ravnoteži, brzini i koordinaciji. Maksimalno ćemo sagorjeti višak kilograma, a također izgraditi kvalitetnu mišićnu masu i definiciju.

- HARD BODY je cjelovit koncept promjene i osobnog napretka kroz originalni program vježbanja na koji se nadovezuje HARD BODY plan prehrane. Prehrana i tjelovježba uz stručno iskustvo kineziologa i nutricionista, spojili smo u jedinstven program. Sadržaj utjelovljuje plodove dugogodišnjeg rada, vođenja i savjetovanja ljudi, primjeren našoj svakodnevici, lokalnoj hrani, navikama i načinu života. HARD BODY plan prehrane skrojen je  prema znanstvenim kriterijima tako da ciljano podrži potrebe za HARD BODY program vježbanja. Budući da donosi znanja kako individualno prilagoditi prehranu, HARD BODY polaznika trajno usmjerava kako zadržati zdrave navike i postići zdravu ravnotežu, čime nadilazi jednokratnu primjenu i šablonske dijete - ističu Dolušić i suorganizator projekta Full TV

8 odabranih kandidata će u dvorani vježbati pod nadzorom trenera i nutricionista, a svi drugi koji se prijave, a ne budu izabrani, moći će vježbati od kuće uz iste treninge i prehranu. HARD BODY MEGA IZAZOV jedinstveni je projekt koji se, već 18. po redu, provodi u preko 30 gradova Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije i Crne Gore, sa uključenih 1.000 kandidata, pod vodstvom certificiranih Hard body trenera i nutricionista Branimira Dolibašića.


Prijavite se na e-mail HBmega.izazov@fulltv.hri BESPLATNO sudjelujte 12 tjedana u HB MEGA IZAZOVU!

bottom of page