top of page

IZA SEBE IMA PET BRAKOVA A SADA LJUBI 33 GODINA MLAĐEG

Poznata glumica živi život kao u slavnoj seriji, u kojoj je glumila

Britanska glumica Joan Collins navršila je 82 godine života, a pored sebe ima 33 godine mlađeg muškarca, prenosi alo.rs. Svjetsku slavu stekla je ulogom zlice Alexis Carrington u sapunici Dinastija, koju je kao prvu sapunicu na našoj televiziji godinama pratilo stotine Hrvata i Hrvatica.

Uz snažnu ulogu, Joan je pokazala da je snažna i u privatnom životu. Udavala se čak pet puta, no svi su joj brakovi doživjeli ljubavne brodolome. Za prvog supruga Maxwella Reeda udala se sa samo 19 godina, a kasnije je objavila kako je s njime doživjela seksualno napastvovanje. 50-ih godina djevojka je 'morala udati se za muškarca s kojim je spavala', izjavila je Joan i tako objasnila zbog čega se udavala. Kasnije je Maxwell navodno htio prodati Joan arapskom šeiku, no ona je uspjela pobjeći od njega.

Sa drugim suprugom Anthonyjem Newley dobila je kćer Taru i sina Alexandra, no rastali su se zbog obostrane nevjere. Nakon Anthonyja udala se još za Rona Kassa, američkog biznismena i managera slavne pop grupe The Beatles, a zatim za pjevača Petera Holma. 2002. godine udala se za glumca Percyja Gibsona, koji je od nje mlađi čak 33 godine. No, to ih nije spriječilo da proslave 18-tu godišnjicu braka i uživaju u vremenu koje im je preostalo. dinastija glumci danas, glumci dinastije danas, vijesti o poznatima

Comments


bottom of page