top of page

IVANA PLECHINGER VRTLARI PO KUĆAMA

U nedostatku posla...

- Kao što bi moj muž rekao, u nedostatku mog posla - vrtlarim po kućama i naravno, nikad mi uši nisu besposlene - izjavila je bivša pjevačica Ivana Plechinger i pokazala kako izgleda kada vrtlari

Najpoznatija po svojim hitovima Male ptice nebeske i Pitali momci, Ivana je danas uspješna radijska voditeljica i life coach. Drži treninge i radionice o zahvalnosti, te često govori o tome kako je preživjela moždani udar.

Uz duhovne teme, Ivana voli dijeliti i fotografije sa mužem, gitaristom Brunom Kovačevićem kao i dvojicom sinova koje zajedno odgajaju - I sad je on kao ovom slikom dokazao da se žene duže sređuju za izlazak od muškaraca? Dakle: napravi frizuru, stavi kremu, pa tekući puder, korektor, pa puder u prahu, sjenilo jedno, drugo, treće, pa rumenilo, uvini trepavice, stavi maskaru, zapackaš se sva normalno, zato obriši packe, stavi puder, popravi maskaru, stavi ruž, makni višak ruža, stavi naušnice i parfem i MOŽDA si gotova. A oni: obrij se, stavi after shave i ne moraš se ni počešljati. I onda je kao čudo što nismo gotove na vrijeme. Potpuno različiti, ali volimo ih najviše - progovorila je o svom odnosu sa suprugom.

bottom of page