top of page

IVANA PLECHINGER: VJENČANJE NA NOĆ VJEŠTICA

Pitali se zašto baš mi

Ivana Plechinger (47) nekada je bila pjevačica, a zatim je završila Muzičku akademiju i počela pisati pjesme. Danas se bavi organiziranjem duhovnih radionica, kako bi što više ljudi pomogla da se vrate na pravi put - Ja sam autorica bestselera Ono što ostaje, uvijek ljubav je, motivacijski govornik, radijska i TV voditeljica, You tuberica, pjevačica, ali sebi ponajviše – žena, majka, Kraljica - stoji na Ivaninim stranicama. A osim što dijeli dobre savjete na svojim radionicama, Ivana s vremena na vrijeme pokaže svoju obitelj. Tako je ljubav sa suprugom Brunom Kovačićem, opisala na originalan način...

- Imao je poprilično miran život prije no što ju je sreo - nebo vedro bez oblačka. Nakon nje - munje i gromovi, fanfare i tomovi! Tri mu je puta gotovo umrla na rukama, dva puta rodila je po jednog čudesnog dječaka, jednom su zajedno gledali kako duša njenog oca pakira samu sebe na onaj svijet. Nula puta u tugama su se pitali: “zašto baš mi”, milijun puta na sve su rekli: “Hvala.” “Volim te,” nisu izgovarali često. Točnije - on gotovo nikad na glas: “Ne radi se to na brdovitom Balkanu”, a ona: često, i tiho i glasno - da je siguran na čemu je. Svi su znali da je njen, svi su znali da je njegova, a oni nisu znali za nikoga kad god da im se pogledi sretnu. Prošlo je više od četvrt stoljeća, a njima je to mogla biti i minuta i vječnost i treptaj oka i eon. Za njih su čitav svemir bili - Ona i On. 22 godine braka, oženili se na Noć vještica - otkrila je Ivana.

Sretnu godišnjicu poželjeli su im i brojni pratitelji - Ljubav je čudesna. Sve nas obogati. Promijeni na bolje. Da smisao življenju. Da volite osobu koja vam nije po krvi ništa a volite je kao da ste jedno pa to je čudesni svemir. Neka vas prati zdravlje i sreća.... Divno draga, nek vas čuva dragi Bog. Živeli mi 100 godina. A čestitkama su se pridružili i Ivanini odrasli sinovi Jan i Vigo, koji se sa roditeljima vole družiti na i na planinarenjima.

Comments


bottom of page