top of page

IVANA PARADŽIKOVIĆ IZBEZUMLJENA NA ROĐENDAN

Mislila je da joj dan ne može biti gori

- Mislila sam kako dan ne može biti gori. Sve je otišlo ukrivo. I taman kad sam si natočila čašu vina da nazdravim rođendanu...pozvonio mi je lik na vrata da mi kaže da mi je ogrebao auto. Sjurila sam niz stepenice izbezumljena...a dočekalo me ovo! Moji pačići su satima puhali balone, skrivali se...kovali plan iznenađenja. Postao je tako to rođendan za pamćenje - izjavila je Ivana Paradžiković, voditeljica TV emisije Provjereno.

Ivana je kao devetogodišnja djevojčica zbog rata napustila rodnu Vojvodinu, a kako bi olakšala roditeljima, tijekom studija novinarstva zaposlila se i naporno radila. U 25-godini rodila je sina Huga, danas 14-godišnjaka, kojeg je dobila iz veze sa producentom Janom Štedulom. Inače Ivana jako voli svoj posao i zadovoljna je svime što je u životu postigla


- Teško je ostati ravnodušan na ljudske sudbine. I kad sam radila kao reporterka nije mi bilo svejedno to gledati. Nikakvih problema nemam u svom životu. Doista ne. Znam da je mnogima teško jer su sami, ali ja nisam sama. Imam širok krug divnih prijatelja već dugi niz godina. Imam i mamu koja je jako blizu - izjavila je još 2009. za Večernji.

ivana paradžiković suprug, ivana paradžiković provjereno, gossip vijesti, vijesti o poznatima

Comentarios


bottom of page