top of page

IVANA MARIĆ ZA GOSSIP: NE TREBAM NIŠTA VIŠE

Svi hvale njenu novu baladu

Pjevačica. Umjetnik. Zabavljač. Majka. Supruga. Kći. Sestra. Prijateljica....vjernik...opisuje sebe poznata pjevačica Ivana Marić, koja je ljubitelje balada oduševila svojim novim hiom Kako je s njom. - Izvedba za naježit se. Bravooo Ivana, moćan vokal kao i inače. Sretno na Zagrebačkom festivalu, za mene si već pobjednica...Koja bomba od pjesme. Čuje se da je Ivana dala cijelu dušu i srce pri izvedbi ove pjesme. Odlična muzika, aranžman, sve naj naj naj. Naježio sam se. Vjerujem da ću ovu pjesmu puno puta čuti u bliskoj budućnosti. Divna pjesma, prekrasan spot. Bravo Ivana...Ovo je ludilo...bravo...tako se i ja osjećam....bravo...iskreno i tužno...Izvrstan tekst, glazba i interpretacija! - samo su neki od brojnih pozitivnih komentara.

Ekskluzivno za Gossip, Ivana nam je otkrila nekoliko detalja iz svog privatnog života - Koje vas 3 stvari u životu i poslu čine najsretnijima? - Najsretnijima me čine 1.moja djeca, 2.moje sestre i njihova djeca i 3.muzika u svim agregatnim stanjima.


- Imate li danas sve što ste oduvijek željeli imati? - Ne sjećam se što sam sve oduvijek željela imati, al sve što imam sad mi je dovoljno i ne trebam ništa više - bila je iskrena.


Comments


bottom of page