top of page

IVANA KNOLL PROBIJA SE U AMERICI

Trenutno uživa na poznatom festivalu Coachella

Najpoznatija domaća navijačica, model i poduzetnica Ivana Knoll dobila je priliku doći na poznati Coachella festival u Ameriku i biti dio spektakla - Moj omiljeni DJ - napisala je uz fotografiju sa poznatim glazbenikom Carnageom

Ivana je proputovala cijelim Los Angelesom, a na dan kada je odlučila otići na plažu okupati se, zapuhao je jaki vjetar. Što se posla i modelinga tiče, pohvalila se kako je jako sretna što je mogla biti dio eventa Pretty Little Thing, fashion branda koji svoje poslovnice ima u Londonu, Parisu i LA-u.

Festival glazbe i umjetnosti u dolini Coachella je godišnji festival glazbe, koji se održava u Kaliforniji, u pustinji Colorado. Na događaju sudjeluju glazbeni umjetnici iz mnogih žanrova glazbe, uključujući rock, pop, indie, hip hop i elektronsku plesnu glazbu, a diljem terena, na nekoliko se pozornica neprekidno održava živa glazba.


Koliko je Coachella popularna govori i podatak da na nju stižu slavne sestre Kardashian-Jenner, Paris Hilton, Cardi B i brojni poznati, a unatrag nekoliko godina postala je jedan od najvećih, najpoznatijih i najprofitabilnijih glazbenih festivala u Sjedinjenim Državama i svijetu. 2017. ju je tako posjetilo 250.000 ljudi, a organizatori su zaradili odličnih 114,6 milijuna dolara.

bottom of page