top of page

IVANA KINDL MAZI SFINKS MAČKU

Pjevačica Ivana Kindl obožava sve vrste mačaka

- Mice, mice, miciceee toliko predivna stvorenja...Jeste li se ikad susreli sa sfinks macom? Alien maca, extra topla, a mazna i štosna - pitala je Ivana Kindl svoje fanove.


- Sviđa mi se. Baš je kul kad je vani 35 a ona ti dođe u krilo i legne se haha. Di mogu kupit i koliko košta? - odgovorili su joj neki od fanova, dok je glumica Bojana Gregorić napisala da joj je mačka divna i posebna.

Ivana je nedavno zauzela treće mjesto sa svojom pjesmom Ostavljaš me samu, na listi Hrvatskoj radija drugi program, što je oduševljeno komentirala - Hoho! Brončana pozicija nove pjesme na top listi HR2 radija! Može li do zlatne!? Bumo vidli.


Svestrana pjevačica sudjelovala je i u ambicioznom projektu. Postala je tako vokalni supervizor akustičnog albuma starih hitova grupe Colonia, koje je interpretirala pjevačica Ivana Lovrić. - Sve pjesme su napravljene u totalno drugačijim aranžmanima, dobile su potpuno novo ruho uz žive instrumente i meni se taj pristup baš svidio - komentirala je Ivana Kindl.domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, showbiz vijesti, promocija, poznate hrvatice, skandali novine, story magazin, colonia, ivana kindl

Comments


bottom of page