top of page

IVANA DELAČ VOLI PRIRODNU BOJU KOSE

Bivša manekenka, danas organizatorica evenata Ivana Delač zasjajala sa novom bojom kose

- Prelijepa naša ambasadorica Ivana Delač. Divno joj stoji novi balayage u kosi - napisali su frizeri poznatog Studija Marcela, s kojima Ivana uživa surađivati.


Što je balayage i zašto ga traži sve više žena?

Balayage tehnika bojenja kose postala je popularna zbog prirodnosti koju daje. Bojenje pramenova radi se na način da se kosa mete ili četka, a umjesto bojenja pramenova od vlasišta do vrhova i omotanja u foliju, kod ove se tehnike pramenovi kose drže labavo u jednoj ruci. Time se stvaraju mješavine boja raznih intenziteta što stvara živahan izgled. Boja se nanosi samo na dužinu i vrhove kose, a mogu se postići prekrasni efekti i naglasiti konture.

Kreativan lanac frizerskih salona


Veselu dobrodošlicu, kvalitetnu brigu o kosi i korisne savjete uvijek možete pronaći u Studiu Marcela, brendu iza kojeg se krije lanac frizerskih salona. U želji da salon uvijek budu u korak sa aktualnim trendovima i tehnikama njege kose, stilisti redovito pohađaju edukacije, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Iskusni stilisti čine sve kako bi osigurali odličnu kvalitetu usluga koristeći Silky TECHNOBASIC preparate, a svaki posjet salonu jedinstven.


- Biti kreativan i moderan, ali poštivati želje klijenata, moto je salona, koji je doveo do velikog broja zadovoljnih klijenata te širenja salona diljem Zagreba. Potražte ih na linku studiomarcela.hr i donjim adresama

domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, showbiz vijesti, story magazin

bottom of page