top of page

IVANA BRKLJAČIĆ OTKRILA ŠTO ĆE UVIJEK TRAŽITI OD MUŠKARCA

Odala priznanje majci

- Kaže Brad Pitt od iduće godine ovo će nositi svi muškarci. Neću o svojim jasnim kriterijima jer povijest me demantirala više puta, ali ono što ću uvijek tražiti od muškarca je: da nema dužu kosu od mene, da ne radi selfie na društvenim mrežama osim ako se ne sprda sam sa sobom, da radi bolji roštilj od mene, da bolje parkira auto od mene, kad je frka da me štiti, a ne ja njega, da ne nosi suknjice. Eto minimum koji za prvotnu eliminaciju. Budala sam se nagledala, ali u ovim godinama neka se crta mora podvući - poručila je proslavljena sportašica Ivana Brkljačić i pokazala fotografiju popularnog glumca, koji je iznenadio nošenjem suknje.

Mnogi su podržali Ivanu u njenom razmišljanju, a posebice je u svemu što radi podržava prijateljica Blanka Vlašić. Njih dvije itekako su uživale ovoga ljeta, te se opuštale na napuhancima i suncu.

A svojoj majci nedavno je odala posebno priznanje, nazvavši je posebnom ženom - Danas mama slavi 63.rođendan! Tim povodom ne treba nam više od šetnje, kolača i nekoliko fotografija za uspomenu. Najvažnije uspomene su ipak one koje nosimo u srcima . Hvala ti za te sve trenutke.

- Posebna je žena! Sretan i blagoslovljen rođendan mami, uživajte jedna u drugoj i to je veliki blagoslov! - poručila im je jedan pratiteljica.

bottom of page