top of page

IVANA BANFIĆ ZAMIJENILA ŠTIKLE ZA MOTIKU

Pjevačica uživa kopati po zemlji, zasadila je i češnjak

- S obzirom da sam trenutno bez estradnog posla i mogu pjevati samoj sebi ili preko neta, umjesto mikrofona uzela sam motiku u ruke i proizvodnja hrane je krenula. Na policama u dućanima je sve manje namirnica, treba prehraniti obitelj i dizati imunitet. Tako da sam danas sadila češnjak koji je preporučljiv za jačanje imuniteta u borbi protiv virusa. Budite pozitivni i vedro gledajte na sadašnjost. Kada ste sretni onda ste i zdravi. Meditirajte i budite doma ovih dva tjedna. Ako imate mogućnosti posadite nešto, ako nemate njivu ili vrt, možete i u tegle na balkonu. Važno je da znamo da se možemo prehraniti i da nismo gladni. U prirodi ima puno biljaka koje su jestive. Uživajte i gledajte na ovu situaciju kao da ste na velikom odmoru, zaslužili ste... Glavu gore i u napad samo pozitivno - poručila je pjevačica Ivana Banfić svojim pratiteljima i dodala - Umjesto mikrofona i štikli primila sam se motike. Publika je mnogobrojna, drveće, šuma, ptičice, bube, srne, kune i svi veseli stanovnici. Posijala sam i posadila valjda sve što se moglo od povrća. Povratak prirodi, povratak sebi.

- Divno. Veliki pozdrav iz Mostara. Ti si ženo zakon. Ma ženo ti si pukla ali i svaka čast. Da li je moguće da te to ispunjava. Dobro razmišljanje. E ovako se bori protiv onog što ne možemo kontrolirati u ljubavi sa zemljom i prirodom. Svaka čast, ovo je sigurno najbolji "estradni" post koji sam pročitao ovih dana. Bilježim se za dvije glavice!!!! - veselo su komentirali Ivanino novo 'zanimanje' njeni fanovi.

Ivana se nakon udaje za Krunu Ladišića, povukla iz aktivnog pjevanja, nakon čega je dobila sina Jana. Nedavno je objavila knjigu Devedesete, u kojoj opisuje svoj nekadašnji estradni život, a najvećim postignućem smatra svoju obitelj s kojom danas živi na selu. gossip vijesti, vijesti o poznatima, tračevi o poznatima, tračevi, domaće zvijezde, skandali novine

Comments


bottom of page