top of page

IVANA BANFIĆ 'PREKRIŽILA' EGZOTIČNE KRAJEVE I NAPRAVILA NEŠTO DRUGAČIJE

Njenih top 18 mjesta

Ivana Banfić I Bee ove je godine odlučila 'prekrižiti' daleke egzotične krajeve i napraviti nešto drugačije. Unajmila je veliki kamper i obišla brojne slavonske krajeve, koje je ovako opisala - Izabrala sam Top 18 mjesta koja morate posjetiti u Slavoniji i Srijemu. Jedna od definitivno prekrasnih lokacija je i rijeka Bosut. U Nijemcima me dočekao brodić, meni izgleda kao mini "trajektić" s raspjevanim kapetanom i tamburašima. Prekrasna priroda i dobri domaćini koji ne skidaju osmijeh s lica.

A zbog čega je odabrala baš kamper kao prijevozno sredstvo, pojasnila je u nedavnoj izjavi - Najbolji način je sjesti u kamper, kuću na kotačima i ideš gdje god ti se hoće. Krenula sam iz Zagreba prema Daruvaru, pa do Lipika, posjetila ergelu u Lipiku, okupala se u Termama i nastavila prema Papuku. Kamper je odlično riješenje za vidjeti puno toga u kratkom vremenu. Putovanje kamperom pružiti će vam slobodu odabira kada putovati ili odmarati, gdje se zaustaviti, koliko dugo ostati na nekom mjestu, mogućnost promjene planova u toku putovanja bez dodatne potrage za prijevozom i smještajem. U svakom slučaju za preporuku - poručila je simpatična I Bee.

Ivanin video vlog IBEE #jedi, #putuj, #uživaj u kojem razgovara sa brojnim slavonskim poduzetnicima i pokazuje kako se kod njih može uživati, pogledajte na >>> Top 18 mjesta Slavonije i Srijema

bottom of page