top of page

IVAN ŠARIĆ I KOMIČARI POZIVAJU VAS NA HEADLINERS STAND UP COMEDY

Karte za prvi dan programa već su rasprodane

Ivan Šarić stand up

Desetak dana uoči najzabavnijeg festivala pod kreativnom palicom Ivana Šarića, koji će u dva dana trajanja okupiti 8 najpoznatijih komičara iz regije, karte za prvi dan programa potpuno su rasprodane. Headliners stand up comedy festival kao jedinstveni događaj na našem području donosi pravu eksploziju smijeha i talenta što su ljubitelji dobrog stand upa i prepoznali te u rekordnom roku osigurali karte za ovo odlično druženje u Rougemarin Parku.


Dok je prva večer rezervirana za jake snage hrvatske komičarske scene, Vlatka Štampara, Gorana Vinčića, Antu Travizija i Ivana Šarića, drugi programski dan, koji je još jedini ostao dostupan, donosi četiri stand up „genijalca“ regije. Prva zvijezda večeri je Srđan Olman, komičar rodom iz Subotice, koji se s pravom može nazvati jednim od vodećih imena stand up scene. Sa svojim jedinstvenim humorom i brojnim nastupima na svim većim festivalima stand up komedije, Srđan je pravi majstor svog zanata. Njegov talent nije ostao nezamijećen ni izvan granica Balkana te je osvojio publiku i u Mađarskoj, Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj i Kanadi.

Nakon prve „runde“ fora koje će po programu započeti u 21 sat, na stage dolazi Andrija Dabanović, vrhunski komičar iz Podgorice te osnivač i direktor regionalnog stand up festivala „Opuč“. Njegov oštar um, brza reakcija i originalan humor osiguravaju da je svaki njegov nastup nezaboravan. Iz Slovenije dolazi Ranko Babić, glumac i stand up komičar koji je bio na čelu prvog vala stand up komedije u svojoj zemlji. U skoro 20 godina dugoj karijeri, Ranko je stekao ogromno iskustvo i popularnost, a njegove predstave privlače tisuće gledatelja...pogotovo one u krizi srednjih godina. Kao „šećer na kraju“ subotnje večeri nastupat će Srđan Jovanović, talentirani glumac iz Beograda, poznat po svojim nastupima u renomiranim

kazalištima i na televiziji. Osvajajući publiku svojim istraživanjima muško-ženskih odnosa, političke situacije i utjecaja medija na suvremenog čovjeka, ovaj komičar zabavit će i ekipu u izlasku i parove koji su došli na spoj, a i predstavnike starije generacije.

Ivan Šarić stand up

Drugi dan festivala donosi tako pravu smotru najboljih komičara s Balkana, a prije i nakon njihovih nastupa očekujte zabavan DJ program. Broj ulaznica za subotu dostupne su putem sustava Entrio >> entrio.hr/headliners-stand-up

bottom of page