top of page

IVA TODORIĆ PROGOVORILA ZA GOSSIP O PROMJENI SVOG ŽIVOTA

Nema za mene veće sreće od ovoga

Iva Todorić uvijek ima veliki osmijeh na licu, a ljubav prema otkrivanja srca svuda oko sebe pretvorila je u poduzetničku strast. U srcu Gorskog kotara održava i posebno uređuje vilu za najam, a slobodno vrijeme najviše voli provoditi u društvo svoje djece i najbližih prijateljica.


- Koliko se vaš život promijenio od kada ste otvorili 'banku srca', pronalazite srca svuda oko sebe i ljudi vam šalju fotografije srčeka? - pitali smo Ivu i dobili odgovor...

- Banka ljubavi je ispunila svrhu koju živim. Širenje ljubavi. Zamislit da svaki dan dobivate nekolicinu srca sa porukama koje su sve više manje slične "čim sam ga ugledala/o sjetila sam se tebe." Nema za mene veće sreće od toga da sam ljudima asocijacija na srce - otkrila nam je Iva.


Zanimalo nas je i što je sve o sebi i ljudima oko sebe, naučila unazad 5 godina... - O sebi učim svaki dan, i učit cu do kraja života, svaka samospoznaja me potakne da budem još bolja osoba. Hvala svima što pomažu u mojoj misiji, širenju ljubavi, pa i vama koji o tome pišete, jer i tako se širi - poručila je veselo.

- Kad me prebaci sreća radi - srculence - zaključuje Iva, koja svoj život živi punim plućima.

Comments


bottom of page