top of page

IVA TODORIĆ ISKRENO O SVOJOJ MAJCI

Mama se rasplakala

- 70 godina činiš ovaj svijet boljim i plemenitijim mjestom. Svojim primjerom daješ lekcije, kako u dobru i zlu biti supruga, mama, baka, prijateljica. Kad je najteže ti si najjača, najsnažnija karika, kad je najlakše ti puštaš da svi oko tebe uživaju a ti nam uvijek čuvas leđa. Poznajem puno snažnih žena, ali ovakva kao ti se rađa rijetko. Za tebe mama apsolutno stoji žena, majka, baka, kraljica. Sretan ti tvoj 70. Dao Bog da sve tvoje unuke, a hvala Bogu ima ih 4 za sad, imaju dio tebe u sebi. Volim te mama - objavila je Iva Todorić i tako pokazala koliko joj znači majka Vesna Bašić-Todorić.


Javna čestitka odmah je primila nekoliko stotina lajkova, a Vesna je uzvratila sa zahvalom - Rasplakala si me hvala trudim se cijeli život.

foto Instagram story


Iva se uz lijepu čestitku pohvalila i detaljima sa raskošne proslave maminog rođendana, koja je dobila prelijepu tortu u obliku brojke 70, puno cvijeća i balona.


Nakon obiteljske zabave i slavlja, Iva se brzo vratila svakodnevnim obvezama, onima oko brige i uređenja Čarobne kolibe, kuće koju iznajmljuje za turiste. A kako uz vikendicu ima jako puno šume i zelenila, Iva je šetnje ubacila kao svakodnevno uživanje.

- Šaljem vam ljubav - poručila je svim fanovima i čitateljima.

bottom of page