top of page

IVA TODORIĆ I ANA BUČEVIĆ OTPUTOVALE ZAJEDNO

Ispunili im se svi snovi

Poduzetnica Iva Todorić i motivacijska govornica Ana Bučević sve više vremena provode u zajedničkim druženjima. Tako su nedavno zajedno otputovale u Gorski Kotar, gdje su uživale u Ivinoj Čarobnoj Kolibi, inače kući za odmor usred planine


- Sreću i mir ne možemo postići ako samo čekamo da nam ih netko drugi pruži - poručila je Ana Bučević, a njezin dečko Marko Nikolić lajkao je fotografiju svoje drage i prijateljice.


Inače, Marko baš poput Ane također voli podijeliti motivacijske videe i misli, pa je tako nedavno napisao - Život je pun ljepote. Primijetite je. Primijetite pčele, djecu, nasmijane ljude. Pomirišite kišu, osjetite vjetar. Živite svoj život punim potencijalom, i borite se za svoje snove.

foto Instagram


Uz druženje s Anom, Iva je ovih dana imala još jedan razlog za sreću. Njena kćer Tara Balent navršila je 19.godina - Prva zvijezda plavih kosa 19. godina stara anđeo je umiljati i zove se Tara. Nek te sreća svuda prati i Bog nek te čuva, uvijek ću te svojom zvati, ti si ljubav prva. Imala si 5 godina kada si na poklon dobila riječi ove pjesme. Ne mogu ti poželjeti ništa više i bolje od stihova iz ove pjesme ljubavi moja. Godine će ti pokazati da sve sto poželiš u životu je iz istog razloga. Sve što želiš, želiš jer ćeš tako osjetiti sreću. Sretan ti 19. rođendan ljubavi moja - poručila je ponosna mama


Nekako u isto vrijeme kada i Ana, i Iva je pronašla novu sreću u ljubavi, a sve to dodatno ih je povezalo - Onaj koji ne vjeruje u čuda, nije realan! - zaključuje Ana, koja tvrdi kako sve ono što savjetuje drugima, primjenjuje prvo na sebi.

bottom of page