top of page

IVA RADIĆ U HALJINI VISOKOG PROREZA

Bivša manekenka Iva Radić obukla je usku haljinu sa visokim prorezom

Bivša manekenka danas poduzetnica Iva Radić obukla je usku haljinu sa visokim prorezom i pokazala vretenaste noge. Uputila se tako na dodjelu nagrada Elle magazina u zagrebački hotel Esplanade.


- Hodajuća divota. Savršena. Goriš lolica. Znam ti tu haljinu. Nikad ju nisam zaboravila. Kad god pomislim na tebe vidim te u njoj. Baš mi je drago da si se “podsjetila”. Za tebe skrojena. Opa maco! - napisali su joj oduševljeni fanovi, dok se jedan čak i 'zbunio od pogleda' i rekao joj da je naša najzgodnija pjevačica.

Uz fotografiju na kojoj je sama, Iva je objavila i onu sa tri prijateljice - Imati njih, I ‘ko ti što može! a obavezno je dodala i kako su zajedno prava ženska snaga te da ih još nekoliko fali na slici.


Ljupka Gojić Mikić, također bivša manekenka a danas dizajnerica, brzo je dodala - Komadi moji. Za večernji izlazak s prijateljicama odabrala je crnu tunika haljinu i najlonke leopard uzorka.


Druge dvije prijateljice


Marija Bišćan, supruga bivšeg nogometaša Igora Bišćana, obukla je haljinicu na zebra uzorak, te Karla Kaić, vlasnica trgovine sa detaljima za uređenje doma i stilistica, iskombinirala je crvenu kožnu haljinu s dugim rukavima i srebrno crne štile.

Nakon Esplanade, Iva se zaputila na drugi event - modnu reviju donjeg rublja Intimissimi, koja se održava u Veroni. Usput je posjetila i Julijinu kuću, gotički muzej iz 1300. godine sa kamenim balkonom, koja je navodno inspirirala pisca Shakespearea da napiše ljubavnu tragediju Romeo & Julija.

Komentar


bottom of page