top of page

IVA RADIĆ PRIMA ČESTITKE NA SVE STRANE

Jako je sretna

Lijepa Iva Radić ovih dana ima puno razloga za slavlje. Najposebniju čestitku za 44.rođendan primila je od bliske prijateljice Jelene Veljače, s kojom je neko vrijeme i živjela - Ti si moja rijetka zraka ljubavi i moje sunce zauvijek. Volim te prijateljice i želim ti puno ležanja na plaži poput ovog i zajedničkog i solo i s kim god ti poželiš. Želim ti smijeh svaki dan kao što smo se smijale kad je mula ušla u kuću, želim ti Oliverove pjesme kao soundtrack, dugačke vožnje pune mašte, želim ti naša ljeta, nedjeljne ručkove, sunčanje na terasama, ljubav koju si zaslužila jer si ti bunar iste. Nek ti posao i dalje cvjeta nek te djeca i dalje obožavaju nek te prijatelji i dalje prate jer si ti najposebnija na svijetu. Jako sam sretna što te poznajem tako dobro - napisala joj je Jelena

- Ma daa i plakat danas moram malo , hvalaaa ti srce, al i od smijehaa ću pustit koju. #mula - brzo joj je odgovorila Iva.


Prijateljica Severina napisala je Ivi ovakvu čestitku - Mila moja, ovaj dan me čini sretnom jer si se rodila ti, tako lijepa i dobra. Želim ti sve najljepše za rođendan. Budi mi sretna, uvijek zdrava, voljena si od svih nas i sretna sam što te imam, a Iva joj je odgovorila - Hvalaa dušo i ja vas volim sve redom.

Druga bliska prijateljica Iva Todorić čestitala je imenjakinji Ivi uz posebne riječi - Moja imenjakinja slavi danas nekoliko desetljeca mudrosti. iza nas su uspomene kakve rijetko tko ima, a ispred nas složene lego kockice. Neka tako bude. Iva, voli te tvoja Iva.


- Hvala Iva moja. Uuf. A legići, imamo još oni zadnju kutiju, toj se jakoo veselim - dodala je Iva Radić.

Čestitkama su se pridružile i Mara Bratoš te Paola Valić Bekić. Na svom Instagramu, Iva je objavila i fotografiju hrpe cvijeća koje je primila.

foto Instagram

bottom of page