top of page

IVA RADIĆ IMA VELIKI RAZLOG ZA SLAVLJE

Svijet je predivan

Bivša manekenka, a danas uspješna poduzetnica, 44-godišnja Iva Radić veseli se kad god ima prilike snimati nove i uzbudljive projekte. - Nekad na današnji dan, jurila sam, žurila sam, kasnila sam 'malo'... smijala se uvijek i to je jedino što je za sad ostalo - poručila je nedavno i tako otkrila da se jako veseli povratku u 'normalan' život. No, da je uvijek okružena prijateljima i suradnicima koji su joj postali poput obitelji, pokazala je posebno uređenim stolom

- Oduvijek sam znala da loše životne okolnosti, često samo prividno izgledaju loše i da iza toga mora postojati nešto više i jače od nedaće koja nas je sve zadesila. Upravo ti “tektonski poremećaji” ukazali su nam na prave vrijednosti. Okolnosti, baš one su učinile da se još više podržavamo, poticale nas da se bodrimo, čuvamo, prigrlimo i vjerujemo da možemo i više nego što smo se ikad i usudile pomisliti.

Prekrasnim ženama mog tima neopisivo teško je zahvaliti jednom riječju; napravile ste u ovim nevremenima stvari za sva vremena - izjavila je Iva.

Lijepa Iva često dobiva brojne komplimente na račun svog izgleda - Kad je netko lijep je lijep. Brigitte Bardot u brineta varijanti. Ajme top si. Bože, koliko ste lijepi Iva. kakva macka. Žena koja jako drži do sebe i svog izgleda. Vanvremenska ljepota. Lipa si Iva - poručuju joj fanovi. A ono na što je Iva ipak najponosnija, njene su dvije kćeri, 17-godišnja Tasha, 12-godišnji Ivan i 9-godišnja Tessa, koje je Iva dobila u braku sa sada bivšim suprugom Boškom Balabanom.


Povodom velikog 9.rođendana svoje najmlađe kćeri, Iva je podijelila niz Tessinih fotografija i otkrila koliko je voli - Bože čuvaj mi ovo pile. Velikih 9. Sretan rođendan neopisiva djevojčice. Svijet je ljepši jer ti postojiš, a moj je najljepši jer si baš moja. Voli te mama ludice moja. Čestitkama su se pridružile prijateljice Iva Todorić, Tatjana Dragović, Anica Kovač, Ana Čagalj, Mirjana Mikulec, Monika Kravić, Iva Šarić i Ana Gruica.

Comments


bottom of page