top of page

ISPROBAJTE NOVU PARNDORF FASHION OUTLET APLIKACIJU

Skupljajte bodove pri svakoj kupnji u trgovinama, a zatim ih zamijenite za odlične popuste

piše: Martina Kocijan Gulan


S novom Parndorf Fashion Outlet aplikacijom možete skupljati bodove pri svakoj kupnji u njihovim trgovinama, a zatim ih zamijeniti za odlične popuste! Jednostavno skenirajte QR kod na blagajni u trgovini uz svaku kupnju i pet bodova bit će uplaćeno na vaš korisnički račun za svaku kupnju. Pooznati fashion outlet Parndorf u Austriji, udaljen je tek 4 sata vožnje od Zagreba!

U Parndorf Fashion Outletu čeka vas više od 100 modnih i lifestyle brendova, sa uvijek do 70% jeftinijim cijenama. Uživat ćete u izboru robnih marki od ležerne mode do sporta, obuće, modnih dodataka i proizvoda za dom i život. Više od 70 trgovina vode sami brendovi ili njihovi ekskluzivni maloprodajni partneri, a u ponudi možete pronaći i prošlogodišnje komade robe, koji su i do 70% ispod preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Uz malo sreće, možete kupiti pravi jedinstveni predmet! A kada se poželite odmorite, samo prošećite predivnim otvorenim Villageom uz pregršt šarmantnih kafića i restorana sa ukusnom hranom

Ako još niste posjetili Parndorf, svakako vam preporučujemo na putu do njega stati u Grazu i uživati u tom modernom gradu, a ako ste već veliki ljubitelj Parndorf fashion meke, svakako prije ponovnog odlaska provjerite popis trgovina i ljetne ponude. Želimo vam odličan i zabavan shopping!


Comments


bottom of page