1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

ISPROBAJTE NOVU PARNDORF FASHION OUTLET APLIKACIJU

Skupljajte bodove pri svakoj kupnji u trgovinama, a zatim ih zamijenite za odlične popuste

- S novom Parndorf Fashion Outlet aplikacijom možete skupljati bodove pri svakoj kupnji u našim trgovinama, a zatim ih zamijeniti za odlične popuste! Jednostavno skenirajte QR kod na blagajni u trgovini uz svaku kupnju i pet bodova bit će uplaćeno na vaš korisnički račun za svaku kupnju - poručili su iz poznatog fashion outleta Parndorf u Austriji, koji je oko 4 sata vožnje udaljen od Zagreba

U Parndorf Fashion Outletu čeka vas više od 100 modnih i lifestyle brendova, sa uvijek do 70% jeftinijim cijenama. Uživajte u izboru robnih marki od ležerne mode do sporta, obuće, modnih dodataka i proizvoda za dom i život. Više od 70 trgovina vode sami brendovi ili njihovi ekskluzivni maloprodajni partneri, a u ponudi možete pronaći i prošlogodišnje komade robe, koji su i do 70% ispod preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Uz malo sreće, možete kupiti pravi jedinstveni predmet. Odmorite se i prošetajte otvorenim Villageom uz pregršt šarmantnih kafića i restorana sa ukusnom hranom.

Ako još niste posjetili Parndorf, svakako vam preporučujemo na putu do njega stati u Grazu i uživati u tom modernom gradu, a ako ste već veliki ljubitelj Parndorf fashion meke, svakako prije ponovnog odlaska provjerite popis trgovina i ljetne ponude. Želimo vam odličan i zabavan shopping!