top of page

ISPLANIRAJTE PUT IZ SNOVA NA DRUGI KRAJ SVIJETA

Integral Putovanja vode vas na najveću svjetsku zabavu

Pridružite se najvećoj svjetskoj zabavi, karnevalu u dalekom i prelijepom Rio de Janeiru i pogledajte završnu karnevalsku svečanost Paradu Pobjednika iduće godine u veljači na čuvenom Sambadromu!


Živopisni grad Rio de Janeiro desetljećima je jedno od najpopularnijih i najposjećenijih turističkih odredišta u Brazilu, otkriva popularna turistička agencija Integral Putovanja. Uz najatraktivnije znamenitost kao što su kip Krista Otkupitelja, Glava Šećera i čuvena plaža Copacabana, grad će vas oduševiti svojom raznolikošću, prekrasnim morskim uvalama i okolnim planinama, modernijim dijelovima grada i starim favelama.

Neosporno lijep i očaravajući iz mnogo razloga, teško je opisati, ali lako razumjeti kada se nađete u ovom nevjerojatnom gradu...Grad je čuven i po svojim nenadmašnim karnevalskim svečanostima i samba paradama na stadionu Sambadrom, izgrađenom samo u tu svrhu. Prolazak šarene karnevalske povorke sa stotinama sudionika različitih škola sambe pred prepunim gledalištem događaj je koji se dugo pamti. Parada šampiona je završni događaj karnevala, a u njoj sudjeluje pobjednička skupina i još pet najbolje plasiranih škola sambe na karnevalskom natjecanju svake godine. Cjelonoćnim spektakularnim plesom, ove velike skupine dokazuju publici zašto su izabrane kao najbolje. Program putovanja za ovaj i brojne druge predivne gradove i zemlje potražite na službenim stranicama, te se obratite agentima koji će za vas kreirati vaše putovanje iz snova >> integral-zagreb.hr


Comments


bottom of page