top of page

ISKRITIZIRALE INDIRIN NOVI IZGLED

Više nitko nema svoj stil

- I stigao je taj dan...napokon u omiljenom studiju gdje nastaju čarobne transformacije! Udobno se smjestite- TLZP počinje! - najavila je pred početak TV showa Tvoje lice zvuči poznato pjevačica Indira Levak, koja ove sezone sjedi u žiriju. Pokazala je naciji kako će izgledati pred malim ekranima, a za njezin je styling zaslužan modni stilist Marko Grubnić. Koliko god se dijelu publike svidjela Indirina duga kosa, bilo je i onih koji su iskritizirali njen novi look

- Komad - poručila joj je kolegica Ana Rucner, dok su pratiteljice komentirale - Najljepši ste. Krasna. Tooop jaooo. Divna. Kako si lijepa. Kako dobro izgledaš Indira. Pusti kosu. Indira ti si najljepša. Indira, super ti to stoji. Super ti stoji dugačka kosa. Famozno izgledaš. No comment. Šokirana sam tvojom ljepotom. Super mi je i friz i outfit. Prezgodnaa!!!


Drugi dio fanova imao je pak nešto kritika - Mislila sam da je Maja Šuput. I ja isto...Šteta da ju baš u Maju transformiraju...Više nitko nema svoj stil. To sam gledala. To nije novo. Ova frizura je za Maju Š. ili za neke druge krajeve...previše plastično... Čak je Ines izgledala prirodnije!

U jednoj od prijašnjih epizoda Indiri su napravili sitne kovrčice, a uz vatreni izgled nosila je crvenu dekoltiranu haljinu. - Ajoj bit će dobrih transformacija...samo mi ne ulazi u krevet prerušena u Sylvester Stallonea - poručio joj je suprug Miro Levak.

bottom of page