top of page

ISKRITIZIRALA EKSPERTE BRAKA NA PRVU

Kritiku je uputila profesoru Borisu Blažiniću

- U Australskom Braku na prvu su stručnjaci dali parovima objašnjenje zašto i po kojem principu su ih spojili zašto niste i vi suočili parove, iako je nama gledateljima bilo jasno, ali dojam je da oni nisu to uvidjeli. Također zašto ste prema kritiziranju parova uvijek bili stroži, otvoreniji i izravniji prema jednom partneru dok drugog kao da ste štedjeli npr. Lidiju, Staru Gogu, Nadiju...kojima niste ukazali niti na jednu zamjerku. Također vrlo strogi, gotovo osuđujući ste bili prema Adamovoj Gogi, koji su jedini opstali kao par, za razliku od drugih žena koje glumom nisu ni dale šansu partnerima i na to im niste niti ukazali? - pitala je kritički pratiteljica Barbara, poznatog profesora Borisa Blažinića, jednog od eksperata RTL showa Brak na prvu.

Nažalost, prof.Boris koji je također i direktor Centra za razvoj osobnosti, psihoterapeut i sudski vještak za psihologiju, nije dao svoj odgovor. Umjesto toga, pokazao je svoj lijepo uređeni ured i prenio komentar zadovoljne klijentice - Sjedim s Borisom i čitam svoj Mindware. Ako ste se pitali što je to, radi se o zanimljivom štivu o meni na cca 80 stranica. Ne pitajte me što sam sve doznala o sebi - i stvari koje savršeno dobro znam, i stvari koje potiskujem, ali i ono što nikad nisam mogla pretpostaviti. Upoznajte sebe kroz svoj Mindware uz Borisa Blažinića, iznenadit će vas koliko toga ne znate o sebi.

Kada ne radi, Boris voli provoditi vrijeme sa svoje dvije kćeri, uživati na moru, kupanju u bazenima, raftingu i brojnim drugim aktivnostima na otvorenom. No, na kraju radnog dana, njegov mu je ured kaže - Mjesto za uživanje i pomicanje granica znanja. brak na prvu eksperti, gossip vijesti, vijesti o poznatima

Commentaires


bottom of page