top of page

ISKOMENTIRALE MAJIN IZGLED NAKON PORODA

Svi se slažu u jednom

Nakon što je pronašla sreću u ljubavi, udala se, ostala trudna i rodila, Maja Šuput kao da je 'procvjetala' u svojoj 41.godini života. Napokon ima sve o čem je oduvijek maštala, a koliko je sretna vidljivo je iz svake fotografije koju podijeli sa fanovima. Posljednja, ona na kojoj su ona, suprug Nenad i njihov novorođeni sin Bloom Tatarinov, ne prestaje veseliti javnost. Komentari se nizaju jedni za drugima, a svi se slažu u jednom - Maja izgleda bolje no ikada- Majo sad izgledaš puno ljepše, svježa, veselija...Meni su jutra počinjala u 6h, a izgledala sam kao zombi. Predivni ste...Maja bez one teške šminke prava ljepotica. Jako lijepa mama. Na ovoj lijepoj fotki, Majica ista mama Danica. Ma predivni ste svi troje! Preslatki, divna obitelj. Baš se vidi koliko ste sretni. Jako lijepa mama - komentari su mnogih


- Koliko je presladak - dodala je Ella Dvornik, inače mama dvije djevojčice, dok je glumica Nataša Janjić poručila - Ma ne može biti slađi. Ana Čagalj, supruga pjevača Jolea, Jelena Rozga, Ivana Marić i Matea Ibanez dodale su srčeka i lajkove, dok je jedna pratiteljica dodala posebni kompliment - Bože ovo je dijete vrh ljubavi i ljepote, sve ono što vas dvoje zračite.

Još u trudnoći, Maja nam je pokazala kako će izgledati Bloomova soba, a danas u njoj uživa sa sinom. Podsjetimo, Maja je svog sina ovako progovorila - Nakon što ste mjesecima, htjeli to ili ne, čitali o meni apsolutno sve (ponekad i svašta) red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se BLOOM TATARINOV i htio bih se zahvaliti SVIMA na čestitkama, lijepim željama, poklonima, pozitivnoj vibri, prekrasnim riječima i dobrodošlici. Mama i tata su mi presretni, stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom i sa osmjehom u glasu. Bit će da su baš jaaaako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega što me čeka a sudeći po vašoj pozitivi bit će puno tuluma i veselja u budućnosti. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom.

Comments


bottom of page