top of page

INGRID DIVKOVIĆ PONOVNO ZALJUBLJENA

Stotine komentara i lajkova na muŔkarca njenog života

Spisateljica i književnica Ingrid Divković, koju je Å”iroka javnost imala prilike upoznati kao eksperticu u TV showu Brak na prvu, ponovno je sretno zaljubljena. Vijest je ovo koja je odjeknula medijima, upravo iz razloga Å”to je Ingrid nakon zavrÅ”etka showa brzo uÅ”la u vezu sa kandidatom Lukom Budakom, s kojim je ipak prekinula nakon godinu dana veze

- Ni trnja ni kamenja, gdje su oblaci i zajednički koraci, nedodirljivi i čisti - kratko je poručila uz fotografiju, na kojoj za ruku drži javnosti nepoznatog muÅ”karca, tajnovitog Daria. - Kad nađeÅ” PRAVOG... Nema ni boli ni briga, samo mir u duÅ”i, sreća i ljubav. Sretno, Ingrid...A stvarno, kada nađeÅ” PRAVOG nema boli, samo mir u srcu i lakoća emotivnog življenja. Predivan osjećaj...Ljubav uvijek pronađe svoj put do nas. Divni ste. Pa i da je 100-i po redu, bitno da je osoba sretna! Samo ljubav i uvijek ljubav! Treba samo tražiti i pomno izabrati! - poručili su joj brojni pratitelji.


- I ne pristati na niŔta manje od toga. Nakon svih uspona. Nakon svih padova, ona se smije - zaključila je vijest Ingrid, nasmijeŔena od uha do uha.

Lijepa spisateljica postala je poznata po svojim inspirativnim riječima, koje su mnogima postale hrana za duÅ”u - Najveća su krila kada izađeÅ” iz kaveza....NadođeÅ” u sebi, pa ti sve Å”to trebaÅ” dođe samo...Tuđi nam uspjeh i sreća uvijek jasno pokažu na kojoj smo stepenici duÅ”e, prema čemu okidamo srcem, tko smo iznutra.

bottom of page