top of page

INFLUENCERICA NIKA ILČIĆ ISKUSILA ZANIMLJIVI MAKEOVER

Kreatoricu na Instagramu prati 179.000 ljudi

Social media kreatorica i promotorica Nika Ilčić uživala je u posebnom makeoveru, u društvu voditeljice Maje Curavić. Prvo je odabrala svoj novi najdraži par sunčanih naočala, u stilu popularnih svjetskih zvijezda, a također je naučila kako i sama može kreirati i prodavati vlastiti dizajn sunčanih naočala.


U posebnoj retro trgovini Nika je odabrala svoju modnu kombinaciju - lepršavu suknju i traper jaknu, dok je u kozmetičkom salonu uživala u oblikovanju tijela na popularnom Tesla aparatu. Svoje tijelo treba stalno njegovati i održavati, a iako nije baš užitak biti na tretmanu maderoterapije, kada vidite rezultate i savršene noge bez celulita, poželjet ćete još dolazaka na tretman.

U frizerskom salonu Nika je dobila kvalitetne ekstenzije od prave kose, dok je na kraju makeovera, u popularnom street restoranu kušala veganske čevape i četiri vrste kolača - tiramisu bez glutena, čokoladni brownie, limun-mak kriška i sirni kolač na bazi indijskih oraščića, naranče i čokolade.


Emisiju medijski prati Gossip, a ako želite možete je cijelu pogledati na YouTube kanalu Celebrity makeover by Abeceda ljepote

Comments


bottom of page