top of page

INDIRU POMIJEŠALI SA LEPOM BRENOM

Pjevačica je neprepoznatljiva sa novom frizurom

Indira Levak poznata je po svojoj turbo kratkoj plavoj kosi, a nakon što se odlučila za promjenu dužine i pokazala kako joj stoji ona duža, fanovi su je obasipali komplimentima...


- Vauu ovako izgledaš bolje i od Lepe Brene u najboljim danima. Ja sam prvo pomislila da je Lepa Brena. Indira najbolja si. Trebaš nositi dužu kosu! Mnogo ti ljepše stoji, dok si imala dugu crnu kosu još sa kikicama, kupovala sam CD-ove i kasete samo da bih gledala slike koliko si bila lijepa i moćna. I ja to kažem da Indiri puno bolje stoji duga kosa. Sa dugom kosom je bombaa!

Za svoj novi look, pjevačica je dobila stotine pozitivnih komentara i tek jedan da ostavi kratku kosu...


- Nikad lipša. Bolje ti stoji ovako kosa. Vama stvarno stoji super ova dužina, nemojte imati kratku kosu nikako i opet nikako ovo je top. Prekrasna si sexy i ženstvena. Duga kosa je duga kosa...odlično. Oko dvadeset godina na ovoj slici. Stvarno si predivna!!! Ovo mi je definitivno jedan od ljepših tvojih look-ova. Dva puta sam pogledala da se uvjerim da si ovo ti! Fire. Ovo je perika i ako je, dobro vam stoji. Wow Indira 20 godina mlađa. Indira, pusti kosu, pusti kosu, pusti kosu, pusti kosu, pusti kosu, pusti kosuuuuu.


- Kratka deifinitivno. Sve više podsjeća na Jelenu Karleušu, bolje je bio originalni njezin stil.

Hoće li ostati dugokosa plavuša ili se ipak vratiti na svoju dječački kratku frizuru, doznat ćemo vrlo brzo in

bottom of page