top of page

INDIRA: POSTADOH MAMA PRESLATKE BLUE

Sreća do neba i nazad

Indira Levak ovoga ljeta ima puno nastupa, a između putovanja i koncerata, najviše uživa u društvu svog supruga i kućnih ljubimaca - Mužiću moj neka nam je sretna godišnjica braka!! Nikad ljepša!! Eto, postadoh i mama preslatke Blue - otkrila je nedavno i dodala kako su nabavili malenog Staforda te tako proslavili 8 zajedničkih godina

- Draga Indira, beboskinja je preslatka. Med mali. Srećno! Indira, sretna vam godišnjica da ste mi živi i zdravi i dugo slavili. Preslatka je. Dobro došla u obitelji Levak. Divna mala Blue! - komentirali su brojni fanovi.


A kako još voli provoditi vrijeme između nastupa, otkrila je fotografijom iz Crne Gore, gdje je uživala u kako kaže - Raju na zemlji!

- Ne znam zašto al dok gledam ovu mrežu sve mi u glavi kako mi telefon propada u vodu...Šta je ovo??? Kraaasno. Draga, koliko ti je navrata trebalo za ovu pozu? Žena koja zna da uživa...Loše ti, baš te žalim. Jaoooo..kakva lepota. Uživancija. Napuniti baterije za večerašnji koncert - poručili su joj fanovi i prijatelji Tarik Filipović, Ines Preindl, Žanamari i Anita Dujić.

Comments


bottom of page