top of page

INDIRA LEVAK: JEDINA KONSTANTA JE MOJA BOJA KOSE

Ekskluzivno za Gossip otkrila i kako se slaže sa suprugom

indira levak atlantida
foto Tomislav Šilovinac

Uvijek vesela i nasmijana, Indira Forza niže uspjeh za uspjehom. Tako je nedavno snimila spot za svoju novu pjesmu Atlantida, a koj donosi svoj prepoznatljiv ritam. Brojne fanove Indira je oduševila i sviranjem klarineta, te ponovnim udruživanjem snaga sa Borisom Đurđevićem, koji je za ovu pjesmu napravio glazbu. - Ovo je savršenstvo, naježio sam se, ovo je stara Colonia koju smo svi voljeli, k’o Feniks iz pepela, diže se najjača. To je taj sound! Indira i Boris jedno bez drugog su tek plamičak, a zajedno rade eksploziju. Definitivno je to to... Jedna jedinstvena Indira kraljica - samo neki od brojnih pozitivnih komentara.

Povodom izlaska novog hita, razgovarali smo s Indirom, koja nam je otkrila novosti. Žene obično mijenjaju frizuru kada im se događa neka važna promjena u životu. Koji je bio glavni motiv da promijenite frizuru iz kratke u poludugu plavu i kako se osjećate sa novim imidžem?


Volim promjene i zahvaljujući mom Vikleru i ružu, salonu koji je godinama zadužen za moju kosu, često nešto mijenjamo. Ovaj put odlučili so se za ekstenzije kojima smo naglasili i produžili moje šiške, a ta promjena bila je osmišljena za novi spot ‘Atlantida’. Inače, riječ je o pjesmi na kojoj surađujem s Borisom Đurđevićem, on potpisuje glazbu, a ja tekst. Toliko mi se svidjela promjena frizure da sam ostavila ekstenzije nakon snimanja. Jedina konstanta je moja boja kose, to ne mijenjam. Sviđa mi se taj efekt svježine koji daje plava kosa.

Prati li vas suprug na svaki koncert, nastup i promociju? Poželite li nekad mira jedno od drugoga ili vam to uopće nije potrebno?


Miro je uvijek uz mene kad je to moguće zbog obveza vezanih za sve naše poslove. Volimo biti zajedno, stvarati zajedno. Odlično se slažemo i nadopunjujemo, ali naravno da postoje trenuci kada poželimo otići svaki sa svojim prijateljima na kavu. Mi smo kao i svaki drugi par. Sada se veselimo blagdanima koje ćemo provesti u krugu najmilijih, a Novu godinu provest ćemo u Mostaru gdje ću pjesmom uvesti svoju publiku u 2022. godinu. Jako se veselim!

Koje sve poslovne i privatne planove pišete za 2022.? Rado bismo čuli i novosti vezane za vaš posao dizajna namještaja

Nadam se da će mi drugi samostalni album napokon ugledati svijetlo dana i da ću moći napraviti koncertnu promociju u cijeloj regiji. Pripremam i novitete vezane za Indira Levak Dizajn te još puno toga što ne želim spominjati sada, već vas iznenaditi. Samo neka nam 2022. godina bude puna zdravlja, a sve ostalo će se posložiti. Svima vama želim sve najbolje u novoj godini! Ljubim vas!


bottom of page