top of page

IGOR KOJIĆ STIGAO U ZAGREB

Gdje je Seve?

- Gdje je Seve? Ajde da vas više vidimo zajedno! Živjela ljubav, srećno vam bilo, od srca vam želim - poručili su Igoru Kojiću njegovi fanovi, nakon što se javio iz Zagreba - Doći u Zagreb, a ne posjetiti Velu u Mostovima je isto kao da nisi ni bio u Zagrebu. Čovjek velikog srca i veliki prijatelj Vela - objavio je ponosno Igor, pozirajući pored dobrog prijatelja


Na žalost brojnih pratitelja i ljubitelja para, o odlasku kod supruge nije govorio. Ipak, pred 10-ak dana našalio se po pitanju dobivanja znaka od neba...

- Bože, daj mi znak - napisao je pozirajući ispred hrpe prometnih znakova. - Znak si ti. Zabranjen smjer. Ako sada ne odabereš, nećeš nikada - komentirali su neki. Iako se na Instagramu i dalje prate, Seve i Kojić već dugo nisu objavili zajedničku fotografiju, a u komentarima nismo uočili njegovu čestitku za njezin 49. rođendan.


Severina je povodom svog rođendana objavila podužu, emotivnu i iskrenu poruku samoj sebi - Draga moja 48., adio... Sutra te mijenja 49. Draga moja 49., siđi malo, da nas dvi proljudikamo. Molim te, nemoj se zavarati mojom dječjom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako prijeći... Neke tvoje "zle" prethodnice su mi ipak nesebično "poklonile" puno svega i svačega ne baš lijepoga, koje neki zovu "iskustvo"... Tako da... molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju "zlu" prethodnicu lijepo dočekala i otpratila, kao što ću i tebe... ako bude potrebe. Mada je bilo puuuno više dobrih godina. Ako budeš dobra, bit ću ti najbolja prijateljica i riješit ću sve tvoje probleme, samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim. Što bi rekao Alan Ford: "I prije smo imali problema pa ih nismo riješili." Budi mi vesela, pleši sa mnom, pjevaj, budi sretna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljat kriznu situaciju... Mimo svih prepreka. Ti znaš koju... Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i vjeru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile... Pa ti savjetujem da ni to ne pokušavaš... Samo se smij svaki dan (kao na ovoj fotki) i sve će biti u redu. Okej? Ne daj se, 49-to. Pozdrav generaciji 1972.


Povodom rođendana, čestitke su joj poslale brojne kolegice i prijateljice - Sretan rođendan Seve i nadam se da ću i ja tako izgledati s 49. Zlato moje divno!!! Samo naprijed! Sve ti cvjetalo! Dolaze tek najljepše godine, ljube moja! Budi mi sretna! Volim te! Sretan rođendan. Svake godine sve ljepša, unutra i vani. Samo se ti nama smiji. Osmijehu ne može niko ništa. Sretan rođendan! Najljepša! Sretan rodendan divna ženo, nek se u ovoj godini ostvari tvoja najveća zelja a ti i dalje ostani na sunčanoj strani života - poručile su joj Ella Dvornik, Franka Batelić, Iva Jerković, Ana Gruica, Josipa Pavičić, Kaliopi, Karmela Vukov Colić i Iva Radić.

Comments


bottom of page