top of page

IDA PRESTER POSTALA OBRTNICA

Voditeljica i pjevačica od sada će biti i samostalna obrtnica

- Mali korak za čovječanstvo, al veliki za mene. Otvorila sam obrt, sad sam mini firma. Nakon 15 godina rada s muzikom, odlučila sam da SVE mogu raditi sama. Uskoro izlazi Ida Prester solo album, a sutra ćete vidjeti prvi spot za pjesmu Sansa. Sama pišem tekstove i glazbu, a sad mogu biti i sama svoj izdavač!! Preuzimam kompletnu kontrolu i odgovornost. Surađivat ću i dalje s fenomenalnim ljudima, ali nema više skrivanja iza pseudonima i tuđih odluka. Puna sam ideja i entuzijazma, radit ću najbolje što znam, a vi podržite kad vam se nešto svidi. ‘Kreće moje doba, do sad je samo proba...’ - podijelila je sa svima Ida, i objavila fotografiju sa obrtnicom.


Podršku su joj dale kolegica Iva Šulentić i pjevačica Nina Badrić, Mia Kovačić napisala je da je na nju jako ponosna, a Lana Klingor poželjela joj je sreću.

- Bravo! Najbolje je biti sama svoja šefica. Mislim da je vrijeme da te netko pošalje na Eurosong - Hrvatska kao kćerku ili Srbija kao snajku. To tako izgleda kad žena PODVUĆE CRTU i kaže “eeee nema više od sad malo ja”!!! Biti sam svoj šef je najbolja i najgora stvar na svijetu. Uživaj u svakoj sekundi toga! Bravo Ida, ma rasturit ćeš još više, sigurna sam. Samo jako, nema labavo! - poručili su Idi brojni pratitelji.


A dok se ne bavi voditeljskim poslom ili pjevanjem, Ida uživa u majčinstvu. U braku sa poduzetnikom Ivanom Peševskim ima dva preslatka sinčića, petogodišnjeg Roka i dvogodišnjeg Rija.

domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, showbiz vijesti, story magazin

bottom of page