top of page

I ARIANA GRANDE ZAKORAČILA JE U SVIJET U KOJEM SE VRTE MILIJUNI

Ima li mjesta za sve i što kažu kupci?

Ariana Grande jedna je od najvećih pjevačica modernog doba, sa glasom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a njena najnovija poslovna avantura je ona u - beauty industriju. U toj se industriji, poznato je, 'vrte' milijunu dolara i eura, a ima li mjesta za još jednu kozmetičku liniju poput Arianine?

- Danas je taj dan!! Jako sam sretna, zahvalna i uzbuđena što je moja kozmetika dostupna u frizičkim trgovinama - poručila je pjevačica, a stotine tisuće fanova dodalo je svoje komentare - Ovo će biti VELIKO! Samo nastavi stvarati ljepotu svuda oko sebe. Svaka čast divo! Nepremostiva količina sreće danas. Čestitamo Ari. Jako sam ponosna na tebe. Jedva čekam kupiti je. Kvaliteta se ne može usporediti ni s čim! Prošlog sam vikenda spavala sa šminkom i sljedeće jutro je bila netaknuta. Besprijekorna si u svim aspektima i jako lijepa! Čak se i ne šminkam, ali idem kupiti!

Ariana već duže vremena ima vlastite parfeme, stoga joj beauty industrija nije nepoznanica, a godinama je na prijestolju kozmetike njezina kolegica Rihanna. Bit će zanimljivo pratiti koja će showbiz kraljica postati sljedeća no.1. u beauty industriji, uz Kylie Jenner čija kozmetika je jedna od najistaknutijih, a zatim i kozmetika Jennifer Lopez, Selene Gomez, Jessice Albe, Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian te od nedavno i ona Hailey Bieber.

bottom of page